Despre Noi
Non-stop, promptitudine, experienta si 💯 preturi corecte. ☎ +40 757 305 322

Manager Bogdan T.

Manager S.C. Asistenta & Tractari Nadlac S.R.L

Despre Noi - Servicii profesionale de tractari auto, asistenta rutiera.

Cu o experiență bogată de 15 ani în domeniul intervențiilor auto, suntem o companie de încredere care oferă o gamă diversificată de servicii. În portofoliul nostru se regăsesc Service Auto Nadlac, Asistență & Tractare Auto, cu servicii active atât în județul Arad, cât și din Vama Nadlac către majoritatea țărilor europene, printre care Ungaria, Austria, Germania, Cehia și Slovacia.

Specializați în tractări auto cu autoplatforme sau platforme tractate cu 2 sau 3 axe, inclusiv grupate, ne asigurăm că toate intervențiile noastre sunt efectuate cu profesionalism și promptitudine. Prețurile sunt stabilite prin negociere telefonică și rămân neschimbate până la destinație, fără taxe ascunse.

Echipa noastră de șoferi atestați și verificați contribuie la un serviciu de calitate, iar toate documentele necesare sunt la îndemâna noastră pentru a asigura transparență și încredere. Facturăm serviciile și acceptăm plata la destinație, facilitând colaborarea cu clienții noștri.

Alegeți serviciile noastre profesionale de tractare auto și asistență rutieră pentru o experiență sigură și fără probleme pe drumurile din Europa și dincolo de ele.

//www.tractarinadlac.ro/wp-content/uploads/2019/04/signature.png

Program

  • Lu-Vi
    NonStop
  • Sâm
    NonStop
  • Dum
    NonStop

Vizitatori Online

23
Live
visitors